Використання насадки для фрезера у манікюрній практиці — це досить важливий етап, який дозволяє покращити якість процедур, пришвидшити процес та полегшити роботу майстра. Проте для досягнення хорошого результату слід добре знати, які насадки потрібні для апаратного манікюру та як ними користуватися. Компанія «Віталіна» підготувала для вас невеличкий гайд, який містить практичні поради щодо ефективної експлуатації фрези для манікюру та педикюру. 

Насадки на фрезер для манікюру у магазині "Віталіна"

Насадки на фрезер для манікюру: як ними користуватися для досягнення ідеального результату?

У майстрів-початківців мало досвіду та практичних умінь, а це головна умова надання якісних послуг у манікюрному салоні. Недостатньо купити фрези для манікюру від перевіреного бренду, адже важливо ще й орієнтуватися в особливостях їх використання. Новачки часто плутаються, адже насадки для манікюрних апаратів представлені у великому різноманітті. Всі види мають практично один принцип дії, тому наші рекомендації матимуть загальний характер.

Секрети ефективного використання фрези для апаратного манікюру: 

готовоВибір правильної насадки. Обирайте ті види, які відповідають конкретним запитам та завданням. Перед ти як займатися професійною діяльністю, пройдіть курси, де викладач покаже і розкаже про основні фрези, які використовуються в манікюрі та педикюрі. Якщо ви бажаєте робити собі манікюр самостійно, а на курси не має можливості піти, то зверніться до нашого менеджер компанії Witalina, який допоможе вам укомплектувати базовий комплект фрез, орієнтуючись на ваші побажання та спектр послуг. Одразу можемо сказати, що найпопулярніші насадки які є майже у кожного майстра це алмазне полум'я (для підняття кутикули, вивороту кутикули, чищення птеригію, обробки бічних валиків) і алмазна куля (для зрізу кутикули). З твердосплавних фрез надпопулярні це конусні насадки, якими знімають штучне покриття.
готовоБезпека. Манікюрна фреза обертається на дуже великій швидкості, тому важливо дотримуватися правил техніки безпеки. Тренуйтесь змінювати насадки на відключеному від мережі фрезері. Вони повинні добре фіксуватися та не рухатися — лише тоді вмикайте обладнання та беріться до роботи.
готовоМатеріал виготовлення насадки на фрезер для манікюру. Обов'язково попередньо ознайомтесь з особливостями алмазних, твердосплавних, керамічних, корундових, силіконових фрез, щоб досягти ідеального результату в манікюрній справі.
готовоШвидкість. Насадки можна використовувати на різних швидкісних режимах. Основне правило: чим більше і важче насадка, тим меншою має бути швидкість обертання. Ще один момент: штучне покриття знімається на швидкості 15-25 тис. об/хв (чим досвідченіший майстер, тим більшу швидкість він обирає), обробка шкіри здійснюється на швидкості 7-15 тис. об/хв - якщо це полірування шкіри, то швидкість має бути маленькою, щоб клієнт не відчував дискомфорт, якщо це зріз кутикули, наприклад, то швидкість може сягати й 15 000 об/хв.
готовоАбразивність. Коли ви розмірковуєте над тим, як вибрати фрези для манікюру, ви маєте звертати увагу не лише на матеріал їх виготовлення, але й на рівень жорсткості. Абразивність маркується кольоровими відмітками на насадці. Манікюрний магазин «Віталіна» пропонує фрези з супердрібним зерном, дрібним, середнім, великим тощо. 
готовоТренування. Головне, що ви маєте зробити після того, як вирішили купити манікюрну фрезу, — це багато практикуватися. Чим більше у вас досвіду та практичних умінь, тим кращий результат отримують ваші клієнти. Якщо ви тренуєтесь на різних насадках, відвідуєте майстер-класи та вебінари, зможете досягти максимального результату у професійній діяльності. Тому початківцям слід запрошувати моделей та відточувати майстерність, поки не сформується власна клієнтська база.

купити фрези для манікюру в інтернет-магазині Witalina

Вам обов'язково потрібно доглядати за фрезами та слідкувати за їх станом, щоб результат використання був ефективним. Якщо насадка має сліди зносу, тріщини чи інші пошкодження, її потрібно утилізувати та придбати нову, щоб якісно надавати послуги манікюру та педикюру. Кожна фреза має свій експлуатаційний ресурс, тому враховуйте рекомендації виробника манікюрного обладнання. Слідкуйте за чистотою робочого місця, стерилізуйте та дезінфікуйте насадки, адже це є гарантією безпеки. Коли ви налаштуєте всі процеси, зрозумієте техніку користування фрезами, автоматично покращаться ваші навички.

Найкраще рішення — це купити фрези для манікюру в інтернет-магазині Witalina та постійно покращувати свою майстерність!

Отже, можна зробити висновок, що для ефективності апаратного манікюру потрібно мати якісні насадки та вміти ними користуватися. Звичайно ж, надійність та потужність фрезера теж відіграє певну роль, тому варто враховувати всі ключові аспекти. В інтернет-магазині «Віталіна» ви маєте змогу купити фрезу для манікюру та всі необхідні інструменти для успішної роботи майстра. Ми надаємо професійні консультації та допомагаємо новачкам адаптуватися у nail-індустрії, щоб гарантувати високий рівень обслуговування клієнтів. Переходьте в онлайн-каталог, обирайте потрібні насадки та поступово відточуйте свої вміння! 

Розвивайтесь разом з Witalina!