Фрезер для манікюру повинен працювати злагоджено, щоб рівень обслуговування клієнтів не знижувався з часом. Навіть найбільш надійне та якісне обладнання потребує догляду та технічного обслуговування, адже сильне навантаження та продуктивне функціонування впливає на особливості роботи техніки. Щоб манікюрний фрезер сильно не бруднився, у вас має бути професійна витяжка для манікюру. При дотриманні практичних порад, які для вас підготував онлайн-магазин Witalina, техніка буде слугувати довго, не знижуючи свої функціональні можливості.

манікюрний фрезер Witalina

Що потрібно робити, щоб манікюрний фрезер довго слугував? Особливості догляду

Апарати для манікюру та педикюру завжди повинні бути чистими та охайними, особливо якщо ви працюєте у салоні краси. Забезпечення стерильних умов гарантує комфортні умови нейл-майстра та знижує ризик передачі певних інфекцій від одного клієнта іншому. Це є головний аспект організації вашої роботи, адже в більшості випадків надійно дезінфіковані інструменти для людей важливіші, ніж професіональні навички майстра. Чистий манікюрний фрезер та інше обладнання — ваше обличчя, тому варто прислухатися до наших рекомендацій, щоб підтримувати рейтинг та конкурентоспроможність.

Щоб обладнання для манікюру злагоджено працювало та слугувало тривалий термін, потрібно: 

тезаСвоєчасно очищати поверхню апарату від бруду, нігтьового пилу та залишків штучного матеріалу. Оскільки спеціального обладнання для стерилізації техніки немає, використовуйте хімічні розчини. Але дуже акуратно, щоб рідина не попала в середину апарату. Для цього достатньо буде змочити серветку в дезінфікуючому розчині й протерти поверхню апарату.
тезаНе забувайте змінювати насадки. Якщо ви вирішили купити фрезер для нігтів, одразу зберіть для себе мінімальний набір фрез. І хоч більшість з них не одноразового користування, їх потрібно змінювати по закінченню експлуатаційного терміну.
тезаНе нехтуйте технічним обслуговуванням обладнання. Кожен виробник дає чітку інструкцію до свого товару, тому обов'язково читайте її та дотримуйтесь всіх рекомендацій щодо особливостей застосування. Для професійного майстра манікюру чи педикюру регулярне обслуговування фрезера є ключовим. Рекомендується віддавати апарат на чистку в сервісний центр кожні шість місяців. Це забезпечує довший термін служби обладнання, адже накопичений пил може прискорити знос деталей, зокрема дорогих підшипників. Також, під час професійної чистки, фахівець може виявити потенційні проблеми з деталями та вчасно їх замінити, запобігаючи непередбаченим поломкам у найменш зручний час. Постачальник фрезерів Witalina має власний сервісний центр, де ми ремонтуємо та обслуговуємо різну техніку, тому за потреби ви можете звернутися до нас. 
тезаПравильно організовуйте робоче місце. Машинка для манікюру має стояти у сухому та чистому місці. Ви також можете придбати спеціальні сумочки чи кейси для зберігання фрезера, щоб пил та бруд не осідали на поверхню фрезера. Ми також радимо використовувати захисні чохли для ручки фрезера. Це допоможе запобігти осіданню пилу в складках дроту, забезпечуючи кращий захист та довговічність вашого обладнання.

Як ми уже говорили, фрезер для педикюру та манікюру довше збережеться у справному та естетичному стані, якщо у вас буде манікюрна витяжка. Без неї весь пил та залишки акрилу, гелю тощо будуть потрапляти всередину апарату, що стане причиною зниження робочої ефективності та скорочення експлуатаційного терміну. Вчасний догляд, очищення та техобслуговування сприяють уникненню збоїв в роботі та збереженню високого рівня манікюрних процедур. Ви ж повинні розуміти, що купити манікюрний фрезер та навчитися ним користуватися замало, тому дбайте про техніку, прибирайте робоче місце та не забувайте про миття, стерилізацію та дезінфекцію всіх інструментів. Це ключовий аспект роботи нейл-майстра, адже від нього залежить безпека та здоров'я як вас, так і клієнтів. 

Бажаєте купити фрезер для нігтів або ж потрібна манікюрна витяжка? Це все ви знайдете в інтернет-магазині «Віталіна»!

купити фрезер для нігтів witalina

Щоб якісно надавати послуги та збільшувати клієнтську базу, користуйтесь порадами від Witalina. Ми ж не лише пропонуємо купити професійний фрезер для манікюру та педикюру, а й консультуємо, щоб навіть майстри-початківці могли правильно організувати свою роботу. В асортименті онлайн-каталогу представлене надійне манікюрне обладнання, яке вразить вас своїми функціональними можливостями, ергономікою та стильним дизайном. Також магазин манікюру «Віталіна» пропонує великий вибір спеціальних засобів для очищення техніки, які полегшать догляд за фрезерами та іншою технікою. 

Якщо у вас залишилися питання щодо догляду за апаратами або ви не знаєте, як вибрати фрезер та витяжку для старту професійної діяльності, скористайтесь безкоштовною консультацією. Наші привітливі менеджери нададуть вам вичерпну інформацію та допоможуть зробити правильний вибір. Оформити замовлення ви можете як онлайн, так і за контактним номером телефону. Якщо цікавить ремонт манікюрного обладнання чи його технічне обслуговування, теж попередньо зв'яжіться з нами для обговорення умов співпраці.

Witalina — ваш головний порадник та помічник!