Професійний фрезер для манікюру — невіддільна складова, яка забезпечує комфортну роботу нейл-майстра та якісний результат від апаратної процедури. Цю техніку використовують як новачки, так і провідні експерти, оскільки манікюрний апарат автоматизує рутинні процеси та пришвидшує їх. Питання про те, який експлуатаційний термін має фрезер для педикюру і манікюру, є досить актуальним при його тривалому використанні. Звичайно, тривалість функціонування залежить від особливостей експлуатації, технічних характеристик та виробника техніки. Якщо ви саме зараз вирішили замовити фрезер, ознайомтесь з цією статтею, щоб знати як часто потрібно заміняти обладнання.

 купити фрезер для нігтів Witalina

Як довго слугує манікюрний фрезер: чинники, які впливають на експлуатаційний ресурс

Експлуатаційний термін безпосередньо залежить від того, як часто і яким чином використовується манікюрний фрезер. Якщо ним користуються рідко і лише для власних потреб, то навіть проста, але якісна машинка для манікюру буде слугувати роками. Нейл-майстер, який обслуговує щодня певну кількість клієнтів, повинен розуміти, що краще купити професійний фрезер для манікюру, здатний витримувати максимальні навантаження та працювати без перерви. При помірній інтенсивності користування технікою термін служби може бути досить тривалим. 

Регулярна та інтенсивна експлуатація у салоні краси вимагає більшої потужності техніки. Проте навіть найбільш якісний фрезер для манікюру професійний може зламатися, якщо у майстра велика щоденна навантаженість. Продовжити експлуатаційний ресурс допоможе регулярне технічне обслуговування та ремонт приладу. Якщо ж причина зносу критична (тобто вартість ремонту може дорівнювати ціні нового фрезера), доцільно буде купити фрезер для нігтів нового зразка. Назвати точний термін служби важко, адже одному майстру обладнання вистачає на 8-10 і більше років, а інший нехтує правилами користування та щороку купує новий манікюрний/педикюрний фрезер. 

Що потрібно робити, щоб апарати для манікюру працювали довго та злагоджено? Декілька рекомендацій щодо користування фрезером:

тезаРегулярно чистіть фрезер від нігтьового пилу та інших забруднень, адже забитий апарат сильно гріється та виходять з ладу підшипники. Якщо регулярно здавати техніку в сервіс, вона може слугувати навіть понад 10 років.
тезаПравильно змінюйте фрези та не нехтуйте інструкцією. Сторонні предмети не варто використовувати, щоб діставати насадки, адже затиск втратить свою фіксувальну функцію. Також ні в якому разі не вставляйте вологі фрези в затискач. 
тезаОглядайте фрезер на наявність пошкоджень під кінець робочого дня (якщо ви — майстер манікюру). Якщо ви помітили ознаки зносу, одразу зверніться до майстра за порадою. 
тезаНе перегинайте дріт ручки та слідкуйте за його чистотою.

Звичайно, якість обладнання теж відіграє роль. Якщо ви замовляєте надто дешеві моделі невідомого виробництва, не варто від них очікувати особливого функціонала та довговічності. Майстер манікюру має інвестувати певні кошти в закупівлю обладнання, тоді його робота буде комфортною, якість обслуговування клієнтів високою, а сама техніка — надійною. Перед замовленням фрезера зважайте на те, як часто і для яких процедур ви його плануєте використовувати. Якщо ви придбали варіант з середньою потужністю і бажаєте також надавати послуги педикюру, він може зламатися швидше, оскільки не розрахований на такі навантаження. Рекомендуємо вам ознайомитися з асортиментом, який пропонує онлайн-магазин Witalina, та вибрати фрезер згідно з вашими потребами та фінансовими можливостями. 

Бажаєте купити фрезер для нігтів високої якості? Тоді оформляйте покупку в інтернет-магазині «Віталіна»!

Отже, на експлуатаційний термін фрезера впливає його якість та умови використання. Проте, якщо ви обираєте надійні апарати, приділяєте увагу технічному обслуговуванню та догляду, ваше обладнання може слугувати роками, не втрачаючи продуктивність та високу ефективність у роботі з нігтями. 

манікюрний фрезер Witalina

Постачальник фрезерів Witalina пропонує вашій увазі якісні, сертифіковані та перевірені часом апарати від надійних виробників, які дійсно характеризуються тривалим експлуатаційним ресурсом навіть при великій завантаженості майстра. Крім того, магазин манікюру «Віталіна» має власний сервісний центр, де ви можете звернутися до нас за потреби ремонту чи обслуговування фрезера. 


Працюйте із задоволенням та дбайте про відповідний стан вашого манікюрного обладнання разом з Witalina!