Для початку рекомендуємо визначитися з тим, що ви цим фрезером робитимете більшою мірою: манікюр або педикюр і відштовхуйтесь вже від цього.
Так, наприклад, для манікюру вистачить ручки з максимальною швидкістю 25 - 30 тисяч обертів, а для таких процедур у педикюрі як висвердлювання стрижневої мозолі, роботи з нігтем, що вріс, вже знадобиться швидкість 40 - 50 тисяч обертів. Існує міф, що чим більша швидкість у фрезера, тим він потужніший. Це, звичайно, не так.

купити фрезер для манікюру у Віталіна

Між характеристиками швидкості та потужністю абсолютно немає жодного зв'язку. На побутовому рівні приклад такий, що швидкість обертання мотора ліфта 200 оборотів на хвилину, а навіть у найгіршого китайського фрезера швидкість буде 15000 оборотів. Зрозуміло, що двигун китайського апарату не підніме 6 осіб у кабіні ліфта.

Бажаєте купити фрезер для манікюру? Тоді прислухайтесь до цінних порад від «Віталіна»

Коли ви шукаєте професійний фрезер для манікюру чи для домашнього користування, дуже важливо звертати увагу на всі вище перераховані нюанси. І не тільки! На жаль, деякі магазини невідповідально ставляться до продажу манікюрного обладнання та продають підробки на відомі бренди. Компанія «Віталіна» підготувала для вас рекомендації, як вибрати фрезер для манікюру, та не стати жертвою шахраїв:

тезаЧитайте відгуки від реальних покупців, які вже встигли замовити фрезер у конкретному магазині. Це дозволить вам оптимально оцінити інформацію, проаналізувати всі переваги/недоліки та вирішити, чи варто купувати обладнання конкретної моделі на цьому сайті.
тезаЗвіряйте технічні характеристики. Перевірені бренди надають точну та детальну характеристику манікюрного обладнання свого виробництва. Виробники копій та підробок поверхнево описують товар або взагалі не інформують клієнта щодо технічних характеристик. 
тезаКупуйте в надійних магазинах. Не варто шукати ті сайти, де машинка для манікюру коштує якнайдешевше, адже це вже привід задуматися над тим, чи не підроблений фрезер. Уникайте сумнівних інтернет-ресурсів та ринків — довіряйте авторизованим компаніям, які є офіційними дистриб'юторами манікюрних апаратів. 
тезаАналізуйте ціни. Справа не в економії, а в якості та оригінальності. Професійний манікюрний фрезер від відомого виробника не може коштувати аж надто дешево. Це або підробка, або товар з браком. Оригінальне обладнання виправдовує свою вартість впродовж тривалого експлуатаційного терміну.
тезаПеревіряйте сертифікати якості, гарантію та інші документи. Наприклад, наш манікюрний магазин Witalina є представником та постачальником світових брендів, тому без проблем надасть всі підтверджувальні документи. Якщо продавець уникає відповіді, ми б не радили купувати у нього коштовну техніку.

На сайті witalina.com представлені лише оригінальні, якісні та надійні фрезери, які відмінно зарекомендували себе в роботі. Наша компанія далеко не перший рік на манікюрному ринку, тому тисячі вдячних клієнтів підтвердять, що в інтернет-магазині «Віталіна» купувати зручно, безпечно та вигідно!

готовоЗа швидкістю: швидкість фрезера визначається максимальною швидкістю ручки. Вона зазвичай вказана на корпусі мотора.

Потужність фрезера — якщо ви вирішили робити манікюр, вибирайте фрезер в проміжку від 50 до 80 Вт. При чому, якщо ви не використовуєте великі фрези на кшталт педикюрних дисків, то потужності 50 - 60 Вт вам вистачить. Якщо комбінуєте манікюр і педикюр вибирайте апарат у проміжку потужності від 80 до 120 Вт. При чому чим більше педикюру буде, тим потужнішим повинен бути апарат.

Останнім часом почали цікавитися такою характеристикою, як крутний момент і це тішить. Тому, що в порівнянні з потужністю вона більш точно описує, наскільки важко буде зупинити фрезу під час роботи. Чим більший крутний момент, тим складніше зупинити насадку. Залежить ця характеристика, по-перше, від потужності: чим більше в конкретному апараті потужність, тим більший крутний момент і, по-друге, від системи управління мікромотором. При однаковій потужності у цифрового апарату крутний момент буде більше, ніж в аналоговому.

Також крутний момент залежить від типу ручки: вони бувають щіткові або безщіткові. Крім очевидної різниці (відсутність щіток) - безщіткові ручки менше гріються, їм не потрібно примусове охолодження, тому немає вентиляційних отворів. Внаслідок чого вона працює тихіше, до неї потрапляє менше пилу та вологи, відповідно безщіткова ручка потребує більш рідкісного сервісного обслуговування. Але найголовніше - при однаковій електричній потужності в безщіткових апаратах буде більший крутний момент.

Від технічних характеристик переходимо до споживчих. Насамперед зверніть увагу на зовнішній вигляд блоку та ручки – вони повинні вам подобатися. Якщо вам подобається рожевий колір, шукайте рожевий, якщо білий — шукайте білий. Але, як мінімум, він не повинен вас дратувати своїм зовнішнім виглядом.

готовоВибір ручки.

Вага ручки в середньому в діапазоні 180 – 300 грамів. Чим легше для вас ручка, тим менше ви втомлюватиметеся.
Для манікюру зручно, коли наконечник звужений. Їм зручніше користуватися як ручкою для письма та виконувати точні процедури у манікюрі. Якщо ж ви вибираєте апарат для педикюру, то шукайте, щоб була рівніша поверхня ручки без звуження. Зручніше тримати її, вклавши в долоню, притискаючи чотирма пальцями, а великий палець уздовж корпусу.

Також, враховуйте, що в ручці не повинно бути шумів вібрацією тощо. До речі, часто наші клієнти вибирають для себе дві ручки: для манікюру і педикюру. Знову ж таки є плюс у тому, що коли одна з ручок вимагає технічного обслуговування, ви не зупиняйте процес і обслуговуєте всіх своїх клієнтів.

готовоБлок керування.

Він може бути як пластиковий, так і металевий. Тут кому як подобається.

Зверніть увагу, де він буде встановлений. Часто ставлять апарати під стіл, тому заздалегідь враховуйте це — чи дозволять розміру блоку так вчинити. Також добре коли в апараті сенсорні кнопки або механічні, але прикриті поліграфією, тоді такі блоки керування не піддаються впливу пилу та вологи. Сенсори працюють через рукавички, а якщо потрапить крапля води сюди з рук, то нічого страшного вона просто стече по лицьовій панелі.

готовоПідставка.

Вона буває силіконовою, або гумовою. Зрозуміло, що різних кольорів. Така підставка ставиться на стіл і зверху на неї ручка від фрезера. Ще підставка може бути вбудована в блок керування. Вона може бути знімною, може бути прикручена та незнімна. З такими підставками є невелика проблема: в неї не влазять великі педикюрні диски.

Педаль у комплекті із фрезером може входити, а може й ні. Зрозуміло, наявність педалі в комплекті збільшує його вартість, але додає зручності в роботі. Педалі бувають контактні — просто включають і вимикають фрезер. А ще пропорційні — за допомогою яких можна регулювати обороти. Якщо ви займаєтеся педикюром, то педель обов'язковий аксесуар. Тому, що у вас завжди руки зайняті: в одній руці у вас ручка фрезера в іншій руці нога клієнта і фрезер, як правило, не поруч з вами, тому включити та вимкнути фрезер зручно педаллю. Якщо ви займаєтеся манікюром, тут не стоїть настільки критично це питання, але рекомендуємо звернути увагу на педаль і на її використання.

Зверніть увагу навиробника фрезерів. А саме: наскільки давно бренд на ринку, який модельний ряд, наскільки є багато варіантів, чи є на ринку підробки цього бренду, наскільки великі шанси потрапити на підробку і купити неякісний товар тощо.

готовоПродавець.

Уточнюйте у продавця які він має дозвільні документи. Зверніть увагу на наявність сайту, його стан, активність в соцмережах. Все це додає переваги продавцю. У соцмережах можна подивитися відгуки як про продавця, так і про його товар. Щодо сервісного обслуговування та гарантії, задайте продавцеві питання про те, де буде здійснюватися сервісне обслуговування у разі гарантійного випадку та після закінчення гарантійного терміну. Не лякайтеся, якщо продавець скаже, що це не у вашому місті, а в якомусь іншому, бо, на жаль, навіть не в кожному обласному центрі є фрезерний сервіс. Лякайтеся, якщо продавець скаже, що нічого з фрезером не станеться, все з ним буде гаразд, він не ламається. На жаль, будь-яка техніка рано чи пізно ламається.

готовоПідсумок.

 оригінальні манікюрні фрезери в інтернет-магазині «Віталіна»

тезаВажливіше при виборі якісного фрезера – це технічні характеристики: швидкість, потужність, крутний момент і тип ручки.
тезаПотім звертаємо увагу на зовнішній вигляд фрезера – вибираємо такий, який вам сподобається, щоб він радував око.
тезаВибір ручки: так щоб вона лежала зручно в руці, нею було б комфортно користуватися саме у ваших процедурах.
тезаКомплектація апарату: яка підставка підійде вам, наявність педалі, якщо вам потрібно — хай буде, якщо ні, то можна знайти варіант без неї, щоб заощадити.
тезаНадійність продавця та репутація самого бренду.

Працюйте із задоволенням!